Vardagsliv med kryddning av bläckfisk

Idag är fredagen ÄNTLIGEN kommen! Vi har nu vår sista helg framför oss, men samtidigt en vecka kvar här i Kina, så ännu är vi inte klara!
Vi har bestämt oss för att återigen åka in till Shanghai över dagen och möta upp killarna. Liknande förra helgen men har lite andra planer för dagen, mer om det när den tiden är förbi!
 
IDAG har vi arbetat med den svenske Thomas och haft en riktigt trevlig dag på jobbet!
Sedan tänkte jag att ni skulle få ta del av vardagen på den fantastiska restaurangen även i bildform. Eller iallafall vad vi äter. Detta kostar 37 Yuan ~ 51 KR.
 
 
Men tillskillnad ifrån alla andra vardagskvällar så var Astrid inte nöjd och bestämde sig för att knapra vidare på färsk bläckfisk efter gatan.
 
 
Hon tyckte det var gott. Jag stog vänligt men bestämt på sidan.
 
 
Lite vy mot vårt hotell får avsluta denna kväll så ska vi ha det så bra i Shanghai imorgon och ni får ha det så bra på era håll!
 
Hejs!
Sofia


Carina (faster)    •     •  

Oj du vågar på att äta färsk bläckfisk! Hoppas den var färsk 😊 veckorna går fort snart är du hemma igen och det ska bli kul att höra din berättelse om äventyret i Kina 😀 Kramis










Kom ihåg mig?
Hejsan! Vi som kommer att skriva här heter Sofia och Astrid. Vi har fått chansen att få åka till Kina i 5 veckor genom vår skola, Göranssonska Skolan. Vi börjar resan med en veckas semester i Beijing (Peking) tillsammans med två killar ifrån samma klass. Därefter flyger vi vidare mot Zhenjiang, som ligger cirka två timmar ifrån Shanghai, där vi kommer att vara på praktik på Sandvik AB i fyra veckor. FÖLJ MED OSS!